maanantai 1. kesäkuuta 2015

Mekko valmistujaisissa

Oulussa olisi ollut muutaman tuttavan valmistujaiset ja Torniossa pikkuserkun, mutta täältä Vantaalta käsin ei kauhean nopeasti liiku niin päätin jäädä kotiin. Poikaystävän suvusta kuitenkin löytyi valmistuja ja päästiin pukeutuun jälleen kerran viikonlopuksi ja juhlimaan ;)

Rakastan tuota mekkoa! Kangas on juuri täydellistä tuollaiseen liehumiseen ja kuin helppoa, kun ei tarvitse miettiä koruja. Helposti sais myös aikaiseksi tästä sellaisen kreikkalaisen viban. Selkäpuolta en ookkaan saanu nyt kameralle, mutta ehkä pärjäämme. Mekkohan on siis selästä avoin.

In Oulu I would've had some graduation parties to visit and my little cousins in Tornio. Now that I live in Vantaa it's not so easy just to take and leave. My boyfriends cousin although had her graduation so we had the chance to dress up and party.

I love the dress Im wearing.. The fabric is just the right way light so that it'll fly with the wind. 





Tässä sitten pieni taustastoori mekolle... Oli aika tylsä koulupäivä kerran ja selailin sitten we heart it -maailmaa ahkerasti ja näytin poikaystävälle tämän yllä olevan kuvan, että saanko minäki nuin paljon koiria? Vastaukseksi kuulu, että jos näytät vielä kolmekymppiseltä tuolta niin ehdottomasti. Mä päätin valmistautuu tulevaan etukäteen ja löysin saman henkisen mekonkin jo valmiiksi!

And yes, the dress has a story... It was a lazy day at school and I was looking through we heart it, I showed my boyfriend the picture above and asked if I could have as many dogs. He said that if I look like that when I'm 30 I'm more than welcome to get more dogs. So when I found a similar kind of dress I had to buy it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti