torstai 10. syyskuuta 2015

Guten Tag!

Hejssan alla! Koulun toinen vuosi on käynnistynyt jo kovaa tahtia ja oon opetellu ajoittamaan palloiluni koulun ja töiden ohella. Vielä ei ole keertynyt koulutehtäviä rästiin, mutta osaan jo valmiiksi olla varpaillani niitä varten, koska jossain vaiheessa hommilla on tapana kasaantua.

Meillä alko nytte kevyesti tässä innovaatio-projekti, virkamies ruotsi ja uutena kielenä sitten lisäksi saksa. Hommaa on kyllä syksylle varmasti paljon ja täytyy aikatauluttaa opiskelut kunnolla, jotta kaikesta selviää kunnialla. Lisäksihän meillä on tuollaiset kevyet kurssit kuin; yhtiöoikeus, kirjanpito ja tilinpäätös sekä yrityksen rahoitus. Paljon on luettavaa ja opeteltavaa siis.

Mutta kun on rankkaa, niin on myös huveja! Tänään olis ollu meijän Suokki tapahtuma, mutta koska mä lähden ihan justiinsa töihin, missaan tämän Suomenlinna huvittelun. Lisäksi edessäpäin häämöttää opiskelijaristeily Kaljaasi, M-juna (jatkaa vanhalla nimellään) approt ja monia muita hulluja opiskelija rientoja. Osaan oon joutunut jo sanomaan kiitos, mutta ei kiitos. Täytyis muuten repäistä ja ommella "muutama" haalarimerkki... kröhöm.

Kesä on siis virallisesti ohi! Olihan se vähän heikonlainen, mutta ihan käypä kai. Oli vähän rippijuhlia ja muutto, muutama muukin illanistujainen ja nyt edessä vielä tupaantuliaiset tänä perjantaina. Samalla tietenki pyöräytän ikämittariini yhden vuoden lisää ja alan olemaan lähempänä ikäloppua, kuin nuorta kaduntallaajaa. Ei vaan!

Kuvina toimivat pari otosta tuosta edellämainitusta rippijuhlahulinasta. Itte juhlista en nyt laita kuvia, kun kaikissa on jonkun perheenjäsenen pärstä :)
Allun komeus-vaatteet

Oisin halunnu kunnon kuvan mun lookista ja siittä kuinka mätsättiin allun kanssa, mutta epäonni ja unohdus oli reiluna matkassa!


//So summer is over and our second year at school has started. It will be tough but I will just have to push my way through it. Have to handle timing with school, fun and work. Tomorrow we are having our housewarming party, I'm a little excited how everyone will fit in our little apartment. Hope it goes well. Now I will paint my nails and go to bed! Good night everyone :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti